2015. november 10., kedd

Az amerikai rakétarendszerek kiépítésére válaszolva Oroszország is fejleszti csapásmérő fegyvereit, amikkel majd bármiféle pajzson keresztülhatolhatnak

Az Egyesült Államok megpróbálja „hatástalanítani Oroszország nukleáris erejét” azzal, hogy továbbra is folytatja a rakétarendszerek kiépítését Európában. 

„Irán és Észak-Korea fenyegetésével való riogatás csak fedősztori”

Putyin megígérte, hogy Oroszország is fejleszti a csapásmérő fegyvereket, amikkel „áthatolhatnak bármilyen rakétavédelmi rendszeren”. Ezeket a szavakat Putyin mondta Sociban egy katonai konferencián. 

Keményhang ez. Putyin már tudja, hogy az összecsapás elkerülhetetlen.

Egyéretlműen romlik az USA és a Kelet közötti hangulat. nem csak Oroszországgal, de Kínával is megromlott a kapcsolat a nemrégiben lezajlott incidens miatt, amikor is egy amerikai hadihalyó kínai vizekre "tévedt". egyéretlműen provokációról van szó és egyben üzenetről is. Kína is megüzente, hogy ha úgy áll a dolog, ők nem félnek a háborútól. 

Washingtonban egyre hangosabb az a vélemény, hogy Oroszország rettenetes veszélyt jelent és lépni kell, mert az orosz rakéták elfogják pusztítani az államokat. Nagyon hangosan ötik a harci dobot és egyre nő az orosz-fóbia és ennek nem lesz jó vége, drágaságaim.

Az is kemény tény, hogy Szíruiába egyre több harci eszköz áramlik külömböző helyekről, gondolok itt oroszországra és az USA-ra. Mindkét fél más ellen harcol, gyakorlatiilag pont az folyik, amit nagyon nem akarnak beismrni, hogy proxy-háború zajlik, ami persze meg fog változni közvetlen háborúra, legalábbis az esély ehhez napról-napra nő.

A Pentagon amerikai katonákat küldött Szírába, nade még többet akarnak az ötvenen kívül. Ezt Carter mondta a minap. Putyin nemrég még 4000 katonát rendelt Szíriába, hogy jól segbe rúgja a CIA/ISIS-t.

Ez már háború és szélesedni fog.

Nem UFO, hanem az amerikai haditengerészet tökéletesen időzített ballisztikus rakétája világította be Kalifornia egét, hogy mindnki tanúja legyen ezen látványosságnak. Azóta sok a találgatás, hogy miért és kinek. Mit jelent? Mi az üzenet? Egyesek szerinnt Kína felé küldték az üzenetet, hogy ők is készen állnak a háborúra. Az biztos: úgy akarták, hogy a rakéta fellövés nagy látványosság legyen és beszéljenek róla az emberek.


Nincsenek megjegyzések: