2014. augusztus 29., péntek

Miért hazudik Moszkva az ukrajnai jelenlétével kapcsolatban?

Hamis műholdképekkel bizonygatják az orosz betörést, ami szerintem is történik, de nem úgy, ahogyan azt most leleplezni kívánták. Nyilvánvaló, az oroszok is használják a megtévesztés és a hazugság politikáját ahogyan szokás és ez teljesen normális, hiszen  Oroszország kényszerhelyzetben van és hazudnia, rejtenie kell magát, ha nem akar ideje hamar katonai konfliktusba keveredni a Nyugattal. 

Egy biztos, a Nyugat hazugságokat terjeszt Oroszország magatartásával és pozíciójával kapcsolatban, ez számomra kétségtelen. Oroszországra én úgy tekintek, mint aki próbál ebből a sakkjátszmából a legjobban kijönni, ami most egész jól működik. Sikerült Krím visszaszerzése, növekszik Putyin népszerűsége, szorosodik a keleti tengely Kínával az élen, s mind ez a Nyugat fájdalmára. Ezt a fájdalmat onnan látni, ahogyan most a médiában sikoltozik Merkel és az Obama/Cameron bagázs, mint ahogyan a Lánchíd-rádióban a nő.Oroszországot a történelem során többször próbálták lenyomni, s most is ez történik. Putyin túl jó, s mennie kell. Ezért elindították a háborút, ami most egyenlőre szócsatában, információkban nyilvánult meg, no meg a gazdasági/kereskedelmi embargózás formájában, ami azért igen durva, mert sok szakértő jól tudja, hogy a következő katonai lépés lesz.

Igen, igazuk van, mert az oroszokat sarokba fogják szorítani olyannyira, hogy ne legyen más választásuk, mint a kitörés és ez lesz az, erre vár a Nyugat: mikor tőr ki Oroszország

addig folyamatos a NATO expanzió 

Magyarországon is megy az agymosás:Szerintem Obama tegnap intervencióról azért nem beszélt, mert az még korai lenne még. Akkor a Nyugat türelmetlen, dühös és primitív arcát láthatta volna meg a világ és agresszióért kiáltana az ügy. Jelen pillanatban a NATO/USA erre még nincs teljesen felkészülve. 

Nógrádi interjút is érdemes megnézni, habár Ő sem a mi emberünk.

Nincsenek megjegyzések: